Midsommar!

Oj, vad länge sedan jag skrev i bloggen senast, tidsbrist är orsaken. Det har varit så mycket att göra, nu har det ju blivit sommar och det är en del utepyssel i och med det.

Sunny växer och växer, 4,2 kg väger hon nu. Hon gillar att äta, något som är bra då hon gör av med en hel del energi. Nu när det är varmt ute står altandörren öppen ganska ofta. Hon brukar vara ute med oss och det jagas då en hel del. De enda byten hon tagit hittills är insekter, det är lite för svårt med andra djur. Jag satt på altanen i går och tittade på henne när hon försökte få tag i en sädesärla. Snabbt flög den upp på förrådstaken, nere på gräsmattan satt Sunny och pratade medan hon såg på fågeln.

Bada/duscha får hon göra emellanåt. Hon har lite svårt att tvätta sig själv, hon når inte riktigt överallt. Tidigare var hon inte alls förtjust i att vi skulle tvätta henne men det går bättre och bättre. Lite protester blir det men det brukar gå bra. Hon sköter den sista torkningen själv, efter det går hon gärna och visar upp sig för oss. :-)

J åkte iväg till Västerås med sin klass för att delta i riksfinalen i Schack-4:an. En spännande resa blev det, att de till slut kom på 19:e plats av totalt 800 klasser var en prestation. Det var trötta men glada och nöjda barn som kom hem. :-)

För några veckor sedan kom Sunnys uppfödare på besök. Det var då typiskt så trött hon var då! Jag funderar på om inte Sunny känner igen Gunilla ändå då hon fick stryka henne på magen ganska länge. Jag fick en hel del bilder från besöket, jag lägger upp några lite längre ner. Det är bara svårt att välja bland dem. Fina bilder blev det, det märks att hon har en bättre kamera än den vi har. Sunny var inte helt förtjust i att vara bildobjekt, hon både såg och lät roligt. :-)

I går var det midsommarafton, en helt fantastisk dag/kväll blev det då det utöver allt roliga var ett underbart väder. Först var vi på Klubbstugan här i byn, där är det varje år auktion, loppis, aktiviteter och mat. I och med att M spelar fotboll i byns klubb var vi funktionärer för ett par aktiviteter. Jag och maken delade upp vår timme mellan oss. Himmel vad snabbt en halvtimme kan gå! Det kom folk hela tiden, mycket trevligt. På kvällen var vi i Hissjö på bröllopsfest. En barndomsvän till mig gifte sig i torsdags och hade bröllopsfest i går. Vad mycket mat vi åt! Brudgummen kan det här med mat kan man säga. Han är från Italien och hade beställt parmaskinka och mozzarella därifrån. Mozzarellan var helt enkelt fantastiskt god! Den går inte att jämföra överhuvudtaget med den man köper på affärerna här. Senare på kvällen blev det lite fart på skorna då musiken satte igång. Det var så kul att dansa tillsammans med alla gamla kompisar som jag inte träffat på många år. Jag och några till bestämde att vi ska åka till Stockholm tillsammans och återuppliva gamla minnen från när vi åkte dit tillsammans 1995 och såg Bon Jovi. I dag är det rätt så tröttsamt men det är det värt. :-)

Här protesteras det mot kameran :-)

Kommentarer
Postat av: Annika

Hej. Vad fina kort på katten. Vad roligt att det blev ett trevligt midsommarfirande. Hoppas att du har det bra. kram från annika.

2012-06-26 @ 20:18:43
URL: http://ladyochlufsen.blogg.se/
Postat av: Susanne

Vilken bra bild när hon säger vad hon tycker om att bli fotograferad! Ha det så bra! kram Susanne

2012-07-01 @ 21:52:23
URL: http://www.yinsibiriskkatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0