Oj, vad tiden går snabbt!

Jag hinner inte med känner jag. I dag är det bara tio dagar kvar till julafton! Att uppdatera bloggen tar inte så lång tid egentligen men när man sitter så sällan vid datorn hemma tar det tid. När det blir 40 timmar/vecka på jobbet  drar jag mig för att sätta mig vid den när jag är hemma.
 
Här händer det väl inte så mycket annat än att det börjar bli lite panik över de sista julklapparna. De som min syster och systerdöttrar ska få har jag knappt hunnit fundera över. Men det blir väl som vanligt, hittar jag något som jag själv vill ha då får min kära syster det, så har det nog alltid varit. Systerdöttrarna brukar vara lätta att hitta något åt, jag har faktiskt inte ens börjat leta än. Det brukar lösa sig, de är lätta att köpa åt.
 
Lite snopet blev det i går. När jag kom hem från jobbet stack det upp ett paket i postlådan, jag hade beställt julklappar. När jag lyfte paketet rasade innehållet ut! Kortsidan på paketet var öppet och fyra av fem grejer fanns där. Jag skickade genast ett meddelande till företaget, de skulle omgående skicka varan som saknades och så skulle jag få ett presentkort. Det kallar jag service! Jag behövde inte ens fota av kartongen vilket jag trodde krävdes.
 
Lilla gumman har fått sin julklapp i förskott, en vattenfontän. Den blev väldigt intressant, Sunny satt och doppade tassen i den. Vi har ställt den på samma ställe som vattenskålen tidigare stod, under ett lite bord i ett hörn. Hon fattade genast att det här var hennes alldeles egna sak. Sötgumman, hon låg där i stort sett hela kvällen och tittade på vattnet som porlade.
"Den här är min och bara min!" :-)
 
Vår älskade hårboll!
 
 
 

RSS 2.0