Sunny ett år!

Himmel vad tiden går snabbt! Sunny fyller ett år, det var ju nyss vi hämtade henne känns det som. Dagen började med att hon fick en födelsedagspresent, en tunnel med fyra ingångar. Den blev snabbt populär men hon ändrar karaktärsdrag när hon är där inne. Klorna kommer fram, hon kände nog direkt att "den här är bara min och ingen annans". :-)
 
Jag har försökt ta kort på henne men hon försöker gå iväg så snart hon ser vad jag har i görningen. Det är förmodligen blixten hon inte gillar men det blir problem är att ta kort utan blixt, det blir sällan bra speciellt när det i princip alltid är mörkt. Det blir inte så mycket bättre om jag tänder de lampor vi har, bilderna blir ändå dunkla. Några har det blivit, mer eller mindre bra blev dem.
 
Vikten har stannat av, Sunny väger nu ungefär 4,7 kg. Frågan är om hon kommer att öka så mycket mer. Smal är hon fortfarande då hon är ganska lång. I och med att hon är kastrerad får vi vara vaksamma om hon börjar bli rundare.
 
 
Sunny ser ut att tänka: "Nej, inte kameran! Jag som hade så mysigt i tunneln!"
 
 

Några bilder

I kväll blir det ett väldigt kort inlägg, bara med några bilder. Det har ju varit lite sådana på slutet så det var på tiden. Vägd igen har hon blivit, nu är hon 4,7 kg tung. Det måste ha blivit fel när jag vägde henne förra gången.
 
Som sagt, det blev bättre sedan det stagades upp lite i klösträdet. :-)
 
 
Nyvaken
 

RSS 2.0