Var är snön?

I morgon är det nyårsafton och snön lyser med sin frånvaro. Det gick inte så bra att lägga upp bilder i mitt senaste inlägg så det får bli nu istället.
 
Den här bilden tog jag för ett tag sedan. Nu har jag inte varit världens flitigaste på att blogga så den är ny här i alla fall.
 
På julafton hade vi faktiskt fått snö! Det var lite stressigt den dagen så jag gick bara till uterummet och där var det rimfrost nästan överallt. En liten glugg hittade jag i alla fall. :-)
 
Snön regnade tyvärr bort och det blev mer eller mindre en skridskobana på gräsmattan. Det behövdes broddar för att överhuvud taget kunna gå här.
 
 
Sunny vill gärna följa med mig i skogen. Ska jag längre bort än 50 meter ser jag till att hon är inne eftersom hon inte får följa med då. Vem vet var hon går då? Jag vill inte chansa så hon får bara hänga med upp i skogsbrynet ovanför vår tomt. Det blir två bilder på henne, nästan likadana, men hon brukar inte gärna vilja posera framför kameran. Bilderna hade nog blivit bättre om jag hade haft kameran med mig. Med den här lilla damen är det bara att passa på när tillfälle ges även om bilderna är tagna med mobilen. Alla utom den första är tagna igår, 29/12. Ska det inte vara vinter då?!
 
 
Gott Nytt År!
 
 

God fortsättning!

Julen kom och gick. Tyvärr blev inte julen så vit som jag hade hoppats på men lite snö fick vi. Det började regna på julafton så nu har vi ömsom is, ömsom grönt på gräsmattan.Sunny mår bra men jag tror att hon saknar alla små och delikata fåglar och smågnagare. Vi har, som i fjol, ingen julgran. Jag känner inte för att ha någon kattdekoration... Nästa år kanske det blir av, Sunny har lugnat ner sig väldigt mycket.Jag sitter just nu med en av julklapparna, en surfplatta. Det går inget vidare att lägga till bilder så jag får nog starta upp datorn. Det får bli i ett senare inlägg. Det värsta är väl att jag är helkass på att blogga! Det är ju inte varje dag det blir ett nytt inlägg precis...Jag jobbar på måndag men sedan blir det en veckas ledighet. Vi ska försöka hinna med ett besök hos Sunnys uppfödare. Då blir det till att snusa på små bebisar. Risken är väl att vi kommer att vilja ta med oss (minst) en kattunge hem. Sunny har fått fyra småsyskon! <3

RSS 2.0