Vaccination m.m.

I fredags var jag ledig och hade fått en tid hos veterinären för Sunnys vaccination. Bilresan tyckte hon inte var speciellt kul, hon pratade mycket. När vi kom fram låg hon kvar i transportburen och andades ganska fort. Veterinären lyfte upp henne och tyckte att hon är lite rund. Det tycker inte jag i alla fall. Vid senaste vägningen nu i veckan vägde hon 4,5 kg. Det är samma vikt +- 200 gram sedan i somras. Sunny är inne mycket nu när det är vinter men jag tror inte att det är någon fara. Hon ser fin ut och är pigg. Tidigare åt hon väldigt mycket, någon hon inte längre gör. Hon höll väl på att växa så då behövde hon äta ordentligt. Nu äter hon två mål blötfoder om dagen, torrfoder står alltid framme.
 
Annars är det som vanligt. Vi har en galen katt emellanåt, hon blir helt tokig. På morgnarna är hon ganska jobbig fortfarande, men hon lyckas med det hon vill d.v.s. få upp någon av oss. Ligger hon inte och sover håller hon ofta på med bus eller sitter i fönstret. Sunny har blivit mer kelig än tidigare, i går hoppade hon t.o.m. upp i mitt knä, det har hon aldrig gjort förut. Maken var på resa med jobbet nu i veckan och nästan varje natt har hon legat hos mig, på mina ben. Hon ligger inte under täcket så mycket längre. Det är i alla fall hur mysigt som helst!
 
För sonen E går det bara bra med hans lilla kattunge, Zelda som hon heter. Hon har börjat äta uppblött torrfoder och har börjat gå på lådan. Hon är hur söt som helst och ser ut som Katten Jansson, hon är svart med vita tassar, vit haka och bröst.

RSS 2.0