Andra natten

Vilken skillnad det blivit på Sunny! Hon gömmer sig inte bakom soffan och piper inte längre. Däremot "pratar" hon ofta och gärna, lägger sig i blomkrukor och tuggar på blomblad. Det blir en hel del förmaningar när hon gör sådant hon inte får. Vi hade inte tänkt att hon skulle få ligga bakom TV-spelet men vi gav upp. Nu är det mer luftigt och mer plats där än tidigare så det gör inte så mycket att hon är där.

Det är full fart hela hennes vakna tid, däremellan sover hon. J och M busar med henne, alla tre tycker det är så kul! Hon har börjat hoppa upp till oss i soffan, lägger sig tillrätta för att sova. M blev så avundsjuk på  J i går kväll då hon låg och sov hos honom ganska länge. Sedan kom hon och lade sig hos mig och M, det tyckte han var bra. :-)

Jag har äntligen lite bilder. De är tagna med mobilen då jag inte hittar igen den vanliga kameran, bildkvalitén är därmed inte den bästa.

Här har Sunny börjat känna sig med hemmastadd och ligger inte bakom soffan längre.Bus! :-)Man blir trött av att busa...


Kommentarer
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Så fina bilder o vad roligt att hon känner sig mer hemma nu. Jo, Sunny pratar en hel del. ;) Just att ligga i blomkrukor är hon "farlig" på, vi har plockat bort henne varje gång vi sett henne så det gäller att vara envis eller att "offra" en blomkruka så hon får ligga i den. Men envis är hon, er fina Sunny! :) kram

2012-02-19 @ 09:59:32
URL: http://www.deltaskatter.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0