Smitaren

Sunny har fått en väldig smak för det här att vara utomhus. Vi hade bestämt att hon skulle få vara inomhus till dess stygnen sitter kvar. Hon har å andra sidan inte samma uppfattning om saken som vi har. Varje tillfälle som ges passar hon på och smiter ut. Vi får se oss för när vi ska öppna dörrar, det är lite svårt att hinna med om man öppnar dörren utifrån och hon lurpassar där inne. I fredags sprang hon in under altanen och vägrade komma fram. Till slut sprang hon till framsidan och fick syn på grannens katt, då blev det bråttom in för henne.

Vi har köpt ett nytt klösträd till henne. Det står nu bredvid vitrinskåpet i vardagsrummet så hon lätt kan lägga sig uppe på skåpet. Det ser härligt ut när hon ligger där uppe och har stenkoll på allt nedanför.

Kommentarer
Postat av: Gunilla, S*Deltas

Vilket fint klätterträd ni har köpt. Förstår att hon trivs bra med det. Sibbarna gillar ju att ligga högt upp så jag är inte förvånad över att hon har hittat ett bra ställe. ;)Katter är snabba på att smita ut o i hennes ålder, inte ens 6 mån så har dom verkligen inte så mkt att tänka med. ;) Förstår att det inte är lätt att hålla henne inne! ;)Ska kolla igenom dina förslag på tider o återkommer snart hoppas jag. kram

2012-05-07 @ 12:58:32
URL: http://http:/www.deltaskatter.nu
Postat av: Jennike

Hej!

Angående Sibbar som öppnar dörrar, kan jag berätta att här hemma hjälps våra katter åt...Ariztho (sibben) hoppar upp på handtaget och Marwin (bondkatten) knuffar upp dörren! :) Barnen fick en del tillsägelser från början att de inte stängde dörren ordentligt när de gick ut...enda tills vi såg deras samarbete! ;) Ja, den som säger att katter inte är smarta, har aldrig umgåtts med dem! Härligt att det går bra med allergin! :)

2012-05-13 @ 18:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0